top of page

3SENSE MENU

FEBRUARI

Coquilles / risotto/ citrusvruchten

Sot-l'y laisse / curry / knaperige groenten
Kalfs / bloemkool / raap / wortel / kruidenpolenta
Ananas / kokos / passievrucht

4 gangen menu: € 69.00

Aangepaste wijnen: €39.00


Kaasselectie “Freddy Fromage” – Saint-Siméon supplement €16.00
Kaasselectie i.p.v. dessert supplement €8.00

Het menu is enkel per tafel.

Klassiekers

Smaakmakers

Jamon Paleta Gran Reserva - €14.00


Focaccia / tomaat / mozzarella - €14.00

Voorgerechten

Gerookte zalm by Smolders - €24.00

 

Structuren van tomaat / buffelmozzarella - €18.00


Carpaccio van runds / mizuna / parmezaan - €18.00

Hoofdgerechten

Tartaar / runds / pickels / friet - €28.00


Filet pure Simmental / seizoensgroentjes / portosaus / verse friet - €46.00


Zeetong / “meunière” / jonge salade / friet - €42.00


Kabeljauw / kokkels / prei / haringkaviaar / witte wijn saus / aarappelpuree - € 39.00

Wijnkaart

Ontdek onze uitgebreide wijnkaart met een selectie van meer dan 1000 flessen. Paul zal je met plezier van deskundig advies voorzien!

Suggesties

Laat je culinair verrassen door aanvullende gerechten geïnspireerd door de creativiteit van chefs Ronnie en Andrea. Ontdek ze op onze krijtborden.

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Wij hebben er respect voor als u door een allergie gedwongen bent tot een aangepaste eetcultuur. Als u ons tijdig inlicht doen wij onze uiterste best om de gerechten aan te passen.

bottom of page