top of page

3SENSE MENU

NOVEMBER

Coquilles / butternut / kruidenolie / amandelcrunch

***

Cannelloni / champignon/ comté / ui / verse truffel

***

Hertenfilet / eryngi / savooi / veenbes / jus van port & koffie / pommes dauphine van knolselder

***

Bladerdeeg / appel / dragonijs / yoghurt

​

4 gangen menu: € 74.00

Aangepaste wijnen: €39.00

​

Kaasselectie “Freddy Fromage” – Saint-Siméon supplement €16.00
Kaasselectie i.p.v. dessert supplement €8.00

​

Het menu is enkel per tafel.

Klassiekers

Smaakmakers

Cecina de Léon - €19.00
Spaans licht gerookt rundvlees, minstens 7 maanden gerijpt


Tosti / pecorino / champignon / Breydelham / truffel - €17.00
Gourmet croque op Chef's wijze

Voorgerechten

Gerookte zalm by Smolders - €24.00*


Carpaccio van rund / rucola / parmezaan - €18.00

​

Kleine tartaar / rund / Osetra House of Caviar 10 gr - €39.00

​

​​​​​

​

​

* Supplement Kaviaar 10 gr - €25.00

* Supplement Kaviaar 30 gr - €55.00

Hoofdgerechten

Tartaar / runds / pickels / friet - €32.00*
***
Filet pure / Ierse Agnus / au poivre / tuinkers / verse friet - €49.00

***
Zeetong / “meunière” / salade / friet - €49.00

***

Zeeduivel / savooi / champignon / beurre blanc / graanmosterd / krieltjes - €36.00

Wijnkaart

Ontdek onze uitgebreide wijnkaart met een selectie van meer dan 1000 flessen. Paul zal je met plezier van deskundig advies voorzien!

Suggesties

Laat je culinair verrassen door aanvullende gerechten geïnspireerd door de creativiteit van chefs Ronnie, Robin en Andrea. Ontdek ze op onze krijtborden.

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Wij hebben er respect voor als u door een allergie gedwongen bent tot een aangepaste eetcultuur. Als u ons tijdig inlicht doen wij onze uiterste best om de gerechten aan te passen.

1320.png

Contact

Zoutleeuwsesteenweg 139

3803 Wilderen
T. 011 74 82 09
info@gastrobar3sense.be

© 2025 Gastrobar 3sense. Alle rechten voorbehouden.

bottom of page