3SENSE MENU
DECEMBER
Gerookte zalm “Smolders” / rammenas / appel / mierik sorbet
***
Eendenlever / bouillon champignon / daslook / brioche
***
Roulade fazant / olijf / abrikoos / witloof / cipolle rosse /
Calvados / Pommes dauphines
***
Gepofte pastinaak mousse / chocolade / Whiskey / tonka ijs
4 gangen menu: € 74.00
Aangepaste wijnen: €39.00
Kaasselectie “Freddy Fromage” – Saint-Siméon supplement €17.00
Kaasselectie i.p.v. dessert supplement €8.00
Het menu is enkel per tafel.
Klassiekers
Smaakmakers
Gedroogde Waguy - €22.00
Toast / tomaat /
Ansjovis Cantabria - €14.00
Voorgerechten
Gerookte zalm by Smolders - €24.00*
Saffraan risotto / reuze Gamba - €24.00
Carpaccio van rund / rucola / parmezaan - €18.00
Kleine tartaar / rund / Osetra House of Caviar 10 gr - €39.00
* Supplement Kaviaar 10 gr - €25.00
* Supplement Kaviaar 30 gr - €55.00
Hoofdgerechten
Tartaar / runds / pickels / friet - €32.00*
*
Filet pure / Ierse Agnus / frisse salade Béarnaise / verse friet - €49.00
Mechelse Koekoek / à la Stroganoff / Pomme Pont-Neuf - €32.00
Zeetong / “meunière” / salade / friet - €49.00
Tarbotmoot / spinazie / mousseline / aardappelpuree - € 34.00*
Wijnkaart
Ontdek onze uitgebreide wijnkaart met een selectie van meer dan 1000 flessen. Paul zal je met plezier van deskundig advies voorzien!
Suggesties
Laat je culinair verrassen door aanvullende gerechten geïnspireerd door de creativiteit van chefs Ronnie, Robin en Andrea. Ontdek ze op onze krijtborden.
Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Wij hebben er respect voor als u door een allergie gedwongen bent tot een aangepaste eetcultuur. Als u ons tijdig inlicht doen wij onze uiterste best om de gerechten aan te passen.